Fyldte bagekartofler

By : | 0 Comments | On : 2. december 2014 | Category : Aftensmad

Ingredienser:

2 bagekartofler
1 håndfuld revet rød cheddar ost
1 bundt forårsløg
4 spk. cremefraice 18%
1 skvæt worcestersauce
1 tsk salt
En god portion friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Bag kartoflerne til de er møre
Når du kan holde ved kartoflerne uden at brænde dig alt for meget skæres de over i halve (på den lange led).
Udhul de halverede kartofler og gem indholdet i en skål. Placer de udhulede kartofler på en bageplade med udhulningen opad.
Tilsæt de øvrige ingredienser sammen med kartoflerne og rør rundt til blandingen er sammenhængende.
Fyld fyldet tilbage i de udhulede kartofler så der kommer en fornuftig top på, drys dem med revet ost og bag dem ved 200 grader til de er gyldne.

Drys med ristet og knust bacon, og server varme.

Share This Post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.