Om

Kommentarer lukket til Om | 3. april 2016

Hej,

Jeg hedder Palle Østergaard og jeg er først og fremmest passioneret amatørbager der elsker at bage brød til at brødføde familien.

Jeg har bagt i ca. 15 år, og min inspiration kommer egentlig fra at jeg var træt af de kedelige og tørre papbrød som bagerene lavede, og særligt har det været jagten på det perfekte rundstykke der har drevet mig. Jeg har derfor læst en stor stak bage-bøger og været på flere kurser hos bl.a. Claus Meyer og hos Aurion.

Jeg må nok erkende at det nok er svært at finde det “perfekte brød”, da det afhænger af formålet med brødet – men jeg er blevet stor tilhænger af brød med højt vandindhold og bagt ved høj temperatur, så man kan få de store lufthuller og sprød skorpe.

Mit billede fra dengang jeg vandt 1. præmie i ugebladet Hjemmets brødkonkurrence 2016

Mit billede fra dengang jeg vandt 1. præmie med mit “brydebrød” i ugebladet Hjemmets brødkonkurrence 2016

Jeg kan kontaktes her.