Risotto med vilde svampe

By : | 0 Comments | On : 9. juli 2015 | Category : Aftensmad

RISOTTO m. vilde svampe (brug tørrede el et mix af tørrede/friske – el. uhm bare friske smørstegte kantareller i sæsonen :p!)Forbered ALT før du begynder – tager ca 20min og serveres straks!

Svits løg og chili og hvidløg og så svampe i olivenolie.Lidt peber (ingen salt fordi vi bruger fond)

(tilpas efter den mængde ris du skal tilberede – står på pakken Aborio ris er gode) 

kom risene i og svits let. Tilsæt så 1-2glas hvidvin (evt en sjat marsala el vermouth) lidt af gangen medens du rører – brug en åben bred pande. Tilsæt så hønsfond lidt efter lidt – rør! Test en gang imellem et riskorn. Når risen er lige ved at være der kan du tilsætte en god spsk marscapone for ekstra creamyness, ærter, hakket persille og trøffelolie efter behag (SMAG til!) Nu kommes en skive smør i og der røres en god håndfuld revet parmesan i – server straks m. ekstra persille på!

Alternativer: brug hvidvin/fiskefont, og tilsæt så f.eks tigerrejer el muslinger (brug vandet de er dampet i) ellers samme fremgangsmåde!

Share This Post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.