Stack of Aubergines “Melanzane”

By : | 0 Comments | On : 9. juli 2015 | Category : Aftensmad

 

Stack of Aubergines "Melanzane"
Forfatter: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Serves: 35 mins
 
Stack of Aubergines "Melanzane"
Ingredienser
  • 1 aubergine
  • 1 portion tomatsovs
  • 2 pakker bøfmozarella
  • ½ pakke parmazanost (groft revet)
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Skræl auberginen og skær den i stykker på ca. ½ cm
  2. dryp auberginen med olivenolie & drys med salt og peber
  3. På bagepapir forbages skiverne af aubergine
  4. I et fad (el portions ramakiner) lægges lidt *tomatsauce, så aubergine, en skive mozarella, basilikumblade og gentag. tomatsauce igen, et godt drys parmesan og så bages i oven ca 20min v. 180gr.
Noter
Godt til kød også lækkert til fisk. Og super vegetarret

Share This Post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *