Tiramisu

By : | 0 Comments | On : 9. juli 2015 | Category : Dessert, Kage

 

 

Tiramisu
Forfatter: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
 
En dejlig dessert
Ingredienser
  • 1 pk lagkagebunde eller 1 pose ladyfingers
  • ½l piskefløde
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2-4 spsk flormelis
  • 1 bøtte mascapone
  • 1 sjat Marsalavin
  • 1 bæger past. æggeblommer
  • 1 kop stærk espresso kaffe
  • ¼ pakke bitter Kakao pulver (uden sukker)
Fremgangsmåde
  1. Brug lagkagebunde el ladyfingers efter behag.hvis du bruger lagkagebunde skal der til ca 6 personer bruges 1 pk m. 3 bunde.
  2. Creme
  3. Pisk ½ piskefløde (flødeskum) med m. 1spsk vaniljesukker og 2-spsk flormelis.
  4. bøtte mascapone vendes forsigtigt sammen med en sjat Marsalavin og 1 bæger past. æggeblommer (brug dejskraber). Blandes derefter i flødeskummet.
  5. I et fad lægges en bund af kag, som sjaskes godt til med dels Marsala vin og dels stræk ekspresso kaffe (ialt ca et glas af hver) .
  6. Så smøres et lag af cremen på (ca 3 cm).
  7. Nu drysses (gennem en si) et lag kakao pulver
  8. Ny bund på, gentag kaffe/Marsala og creme, sidste bund, tyndt lag creme og igen et lag kakaopulver.
Noter
Trækker til dagen efter og holder sig fint på køl op til 4dage (hvis du da kan holde nallerne væk haha! :p)

Share This Post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.