Tomatsauce

By : | 1 Comment | On : 9. juli 2015 | Category : Aftensmad

svits revet løg, 1 chili, hvidløg, et par laurbærbl. 1-2 fintrevede gulrerødder, revet bladselleri (el rodfrugt) i olie. Smelt 4-5stk ansjoser i olien v. omrøring. Giv det et skævt balsamico glaze. 

Tilsæt så blendede soltørrede tomater (ca 1/2glas til 2ds flåede hak. tomater) svits et øjeblik og tilsæt flåede tomater. brug gerne en hønseboulliontern istedet for salt, og lidt peber. Smag til undervejs m. f.eks balsamico glaze, evt lidt ketchup el lidt rørsukker. Simrer under låg ca 30-40minutter. Har du ikke fået revet dine grøntsager fint nok kan du nu blede saucen (uden laurbærbladene). Simrer lidt videre efter evt. blend.

Share This Post!

Comment (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *